1200 yıllık ömür ve tanrıça
1200 yıllık ömür ve tanrıça
“Dünyayı hakikat ve manalarla doldurman için sana üç yüz veya dört yüz yıllık aziz ömrü verilmesi gerekirdi” diyen karısını “Niçin, ben ne Firavun, ne Nemrudum, benim bu toprak aleminde ne işim var? Bana bu fani dünyada huzur nasıl olur? Ben birkaç mahbusun kurtarılması için bu dünya zindanına hapsolmuşum. Yakında Allah’ın sevgili dostu Peygamber’in yanına dönmeyi umuyorum. Ben insanlara faydam dokunsun diye şu dünya hapishanesinde kalmışım. Yoksa hapishane nerede? Ben nerede? Kimin malını çalmışım da bu hapse atılmışım.” diye yanıtlayan Mevlana haberlerde genetik haritanın çözülmesiyle insan ömrünün 1200 yıla çıkacağını dinleseydi herhalde kahrından o anda ölürdü.
devam
Diyelim ki Mevlana kendi özgür iradesiyle hastalığına genetik müdahaleyi önledi, ama ya eşi, dostu, çocukları ve sevenleri o trans halindeyken bunu yaparlarsa… Doğrusu ya insan bu gelişmeye sevinsin mi, üzülsün mü bilemiyor. Neyse ki henüz şu anda ömrümüzle ilgili bir karar aşamasında değiliz.
Bir bomba gibi yaşamımızın ortasına düşen bu haber bize yine 11 Ağustos 1999 Güneş Tutulmasını hatırlattı. Benzeri en son yaklaşık 2000 yıl önce gerçekleşen bu Tutulma esnasında Boğa, Aslan, Kova ve Akrep burçlarında bulunan gezegenlerin oluşturduğu büyük kare veya haç biçimi evrenin sembolik dilini tercüme eden astrologlar tarafından Kozmik Tapınağın Kapısının açılması olarak yorumlanıyordu. Ayrıca, bu göksel olay, dinsel ağırlıklı bazı görüşler tarafından da Kıyamet Günü olarak bekleniyordu. Genetik haritanın çözülmesi bir bakıma kıyamet olarak yorumlanabilir. Neticede insanoğlu eline kendi kaderiyle oynama gücünü geçirmiş bulunuyor. Ehh, Tanrı da bunun karşısında boş durmaz herhalde. Tanrı’yı daha sevecen düşünen diğer bazı görüşlere göre Kozmik Tapınağın Kapısı açıldığında Tanrı ya insan suretinde yeryüzüne inecekti ya da elçisini gönderecekti. Belki de bu elçi İsa olacaktı. Nitekim 2000 yılında İsa’nın inişini karşılamak için insanlar akın akın İsrail’e taşınıyorlardı. Ancak bu defa Tanrı insanları şaşırttı ve elçisini İsrail’de İsa yerine, Amerika’da Clinton biçiminde kameraların önüne geçirdi. Elçinin Dünya’ya inmesinin amacı kuşkusuz yeni bir dini başlatmaktı. Şimdi her şey biz insanların bu yeni dine ne şekilde tepki vereceğimize kalmış gibi görünüyor.
devam
Ancak bu arada aşikar biçimde gözönünde gerçekleşmeyen başka hareketlerin de bulunabileceğini unutmamalıyız. Bu Kozmik Tapınağın Kapısından Tanrı yerine Tanrıça’nın da inmesi söz konusu. Son on yıldır gökyüzündeki hareketler Tanrıça’nın Dünya’ya dönme hazırlığında olduğunu gösteriyorlardı. Ama astrolojide Ay (duygular, bilinçaltı) ile simgelenen Tanrıça karanlığı sevdiği için Güneş gibi parlayarak göz önünde görülmez. O çoktan, bir gece çaktırmadan içimize sızmış olabilir. Dolayısıyla 1200 yıllık ömür ve kanserin tedavisi hayaliyle dışarıya yönelmeden önce içimize bir göz atmakta yarar var.
1200 yıllık ömür ve tanrıça
Astroanaliz İletişim Rafael Zakra
İyilik daima sizinle olsun…